BABY BINGO

€19.95Price

Zo werkt de Baby Bingo

 

Op de Baby Bingo-poster staan 28 vakken met bijzondere gebeurtenissen die je kunt verwachten in het eerste jaar van je kleintje. Dat varieert van het eerste badje, tot de eerste keer kruipen, de eerste keer iets slopen en het eerste ‘kunstwerk’ dat je uk maakt. Hang de poster op en als één van de gebeurtenissen zich voordoet, schrijf dan in de hoeken van het betreffende vak onder meer de datum. Heb je alle vakken ingevuld? Bingo! Nu heb je een unieke herinneringsposter over het eerste levensjaar. Leuk om in te lijsten en later mee te geven als je baby het huis uit gaat.

Prijs € 19.95 (poster 49x69 cm in hersluitbare envelop)

BABY MAIL

€24.95Price

Zo werkt de Baby Mail

 

Op deze 24 bewaarkaarten kun je mooie herinneringen aan je baby schrijven over de leukste en meest bijzondere ‘eerste keren’ in het eerste jaar. Op de voorkant kun je onder andere de datum invullen. Mooi om later nog eens terug te lezen en uiteindelijk aan je kind te geven als een mini-dagboekin de vorm van ansichtkaarten.
Je kunt de kaarten ook gebruiken om bij je kind te leggen en een foto te maken, als aandenken aan een speciaal moment. Op elke kaart staat als extra een toepasselijk geinig of interessant feitje over baby’s.

Prijs € 24,95 (24 kaarten in een bewaardoosje met lintsluiting)